ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού γραφείων για ένα περιβάλλον εργασίας όπου εσείς και οι συνεργάτες σας θα βρίσκεστε σε ένα καθαρό και ασφαλές χώρο όπου θα δίνετε καλή εντύπωση στους πελάτες σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα υγεία και ποιότητα ζωής του προσωπικού, όπου θα συμβάλει και στην αύξηση παραγωγικότητας των εργαζομένων σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Επαγγελματικός καθαρισμός όλων των κοινόχρηστων χώρων (κλιμακοστάσιο, ανελκυστήρας, ταράτσα, είσοδος, πυλωτή, τζάμια, διακόπτες φωτισμού, κουπαστές κτλ.) των πολυκατοικιών. Προγράμματα σε τιμές που ξεκινούν από 40€ το μήνα με Φ.Π.Α..

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Η Hellenic Clean Services είναι η πρώτη εταιρία στην Κρήτη που ασχολείται με τον καθαρισμό φωτοβολταϊκών πάρκων. Από το 2011 είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001/2008 που αφορά τον σχεδιασμό και παροχή υπηρεσιών καθαρισμού κτηρίων και φωτοβολταϊκών πάρκων.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού σε πολυχώρους, καταστήματα, κλινικές, γραφεία, τράπεζες και κάθε είδους επαγγελματική στέγη. Με προγράμματα καθαρισμού στα μέτρα του χώρου σας και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης σας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό δίνουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε οποιαδήποτε επιλογή αφορά το καθαρισμό του χώρου σας.